Viva Pharma a lansat game de pudre si siropuri cu extracte active naturale

Gama de pudre contine urmatoarele repere : pudra frucata, pudra mentolata si pudra antimicotica.

Pudrele fructata si mentolata au actiune antiperspiranta, calmeaza iritatiile cauzate de o transpiratie abundenta, antipruritica. Se aplica in zonele cunoscute a fi expuse disconfortului unei transpiratii excesive.

Pudra antimicotica este recomandata pentru ingrijirea picioarelor, avand proprietati antimicotice si antibacteriene. Reduce transpiratia si mirosul neplacut generat de degradarea bacteriana a acesteia. Are in acelasi timp rol absorbant.

Gama de siropuri contine :

Sirop Patlagina: Se utilizeaza ca adjuvant în afectiuni ale cailor respiratorii, tuse, dureri de gât însotite de expectoratie. Frunzele de Patlagina sunt bogate în vitamina K, mucilagii si tanin, ceea ce confera produsului un efect balsamic asupra cailor respiratorii. Extractul de Echinacea sustine si dezvolta rezistenta organismului. Adaosul de Lumânarica, datorita continutului de saponine si mucilagii, are proprietati emoliente si expectorante în afectiunile bronhice. Ajuta la fluidifcarea si la eliminarea secretiilor bronhice.

Sirop Muguri de Pin si Brad: ajuta la relaxarea cailor respiratorii si calmeaza tusea, prin favorizarea expectoratiei. Mugurii de Pin si Brad, pe langa uleiurile esentiale  si substante caracteristice speciei, mai contin rasini, principii amare, pinipicrozida, pinitol, coniferozida, vitamina C, flavonoizi. Mugurii de Pin si de Brad  sustin sanatatea si functionarea normala a sistemelor respirator si urinar, ajutand la eliminarea secretiilor bronsice, a apei si a produsilor toxici de metabolism. 

Sirop Tuse: Ajută la fluidificarea secrețiilor bronhice si favorizează expectorația. Contribuie la redarea gradului de hidratare normală a mucoaselor și ajută la eliminarea normală a aerului.

Sirop Echinacea si Propolis: Extractul de Echinacea poate ajuta la intensificarea aportului de substanţe bioactive necesare funcţiilor fiziologice ale sistemului imunitar şi contribuie la ameliorarea simptomatologiei unor infecţii ale căilor respiratorii superioare sau ale căilor urinare. Combinația de Echinacea și Propolis este sinergică, produsul contribuind la susținerea stării de sănătate a organismului. Are un efect tonic general.

Sirop Laxativ: Perele regleaza digestia, fiind ușor de digerat, chiar și pentru stomacurile mai sensibile. Au proprietați diuretice, antimicrobiene, calmante, de neutralizare a virusurilor si de fortificare a organismului.Smochinele au proprietati laxative si sunt apreciate de foarte multe persoane cu tranzit intestinal lent. Prunele fortifică sistemul nervos, combat stările de oboseală și stimulează tranzitul intestinal. Prin combinația sinergică a extractelor de père, smochine și prune , rezultă un sirop digestiv, folosit ca adjuvant in iritații gastrointestinale, constipație.