Viva Pharma a lansat Wortie, nou tratament de indepartare a negilor (verucilor)

Wortie este un tratament prin “îngheţare” al verucilor vulgare şi verucilor plantare, uşor de folosit şi care funcţionează pe baza principiului crioterapiei utilizată de medici.

Verucile vulgare şi verucile plantare sunt mici excrescenţe pe piele cauzate de papilloma virus (HPV).

Verucile vulgare se formează deseori pe degetele de la mână sau pe dosul palmei, genunchi şi coate. Puteţi recunoaşte veruca vulgară după aspectul ei “ca de conopidă”. Papilloma virusul, extrem de contagios, poate fi transmis de la persoană la persoană şi de la o zonă o corpului la alta prin contactul direct cu zona infectată.

Verucile plantare sunt similare celor vulgare, dar apar doar pe talpa piciorului sau sub degetele de la picioare. De obicei dureroase, ele arată asemeni unui inel alb pe piele, cu punctuleţe negre în centru. Verucile plantare sunt şi ele contagioase şi pot fi transmise unei alte persoane prin contactul cu o suprafaţă umedă cum este, de exemplu, podeaua.

Wortie îngheaţă cu precizie veruca vulgară sau pe cea plantară graţie aplicatorului său unic. Forma rotunjită a aplicatorului Wortie permite o aplicare precisă, limitată la suprafaţa verucii vulgare sau verucii plantare, astfel evitându-se contactul cu pielea sănătoasă din jur şi rezultând o aplicare mai puţin dureroasă.

Aplicatorul de mare precizie

  • Ţinteşte doar veruca vulgară sau plantară
  • Furnizează cel mai bun efect de îngheţare*
  • Nu există contact direct între gaz şi piele

Puterea de îngheţare a lui Wortie a fost comparată cu o serie de alte produse care funcţionează pe baza crioterapiei. După cum se poate vedea în imaginile şi graficul* de mai jos, niciun alt produs care funcţionează pe baza crioterapiei nu funcţionează la fel de eficient ca Wortie.


Precizia de îngheţare

freeze