Compania Viva Pharma Distribution a fost înfiintata în Romania, declarandu-si orientarea strategica catre domeniul farmaceutic si concentrandu-si atentia spre piata suplimentelor alimentare, cosmeticelor si dispozitivelor medicale. 

Investitiile companiei sunt orientate spre imbunatatirea si extinderea continua a portofoliului de produse. 

Toate produsele aflate in portofoliul Viva Pharma Distribution au ca principal obiectiv satisfactia clientilor si sustinerea unei vieti sanatoase.

Produsele intrunesc standardele europene de productie si sunt inregistrate, sau notificate, dupa caz, la autoritatile competente din Romania. 

Dezvoltarea companiei se bazeaza si acum, dar si in viitor, pe extinderea portofoliului in segmentul OTC, mixul de branduri si arii terapeutice, inovarea neincetata. 

Gama de produse este complexa si acopera o varietate mare de arii terapeutice : antiseptice, tuse, gat, dermato, laxative, vitamine si minerale, gastro, etc.

 

 

Cateva din brandurile importante ale Viva Pharma sunt :

 

 

           

  SeptiMar : gama de Dispozitive Medicale pentru tratarea si ingrijirea cailor nazale si ale sinusurilor, ce contine ingrediente active 100% naturale, fara nici un fel de efecte adverse. Apa de mare utilizata la fabricarea produselor Septimar isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc în mod normal in apa din Marea Neagra.

 

   SantaDerm ParasiteS : gama completa de Dispozitive Medicale, testate clinic, dovedite a fi tratamente eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora. Indeparteaza si distrug formele vii si ouale paduchilor si previn pediculoza. Gama de produse nu contin insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingrediente.                                                       

 

  LaxaClean : gama de Dispozitive Medicale folosite pentru tratamentul simptomatic al constipatiei, pentru usurarea golirii colonului, în cazul scaunelor dure sau inaintea rectoscopiei.

         

  SantaDerm : gama de produse Dermato-Cosmetice, sunt solutii de ingrijire a pielii care folosesc ingrediente active selectate din punct de vedere dermatologic, pentru a rezolva diferite afectiuni ale acesteia, cum ar fi de exemplu pielea sensibila, pielea uscata, hiperpigmentata, etc

 

       

   SeptiClean : gama de produse ( Dispozitive Medicale si Suplimente alimentare ), destinata problemelor de natura ORL : ameliorarea simptomelor provocate de secretiile nazale, ameliorarea senzatiei de iritare si uscaciune a gatului, eliberarea cailor respiratorii de aglomerarile consistente, mucolitice.