Viva Pharma a lansat gama SantaDerm ParasiteS: Sampon si spray tratament impotriva paduchilor de cap

Atat samponul SantaDerm ParasiteS, cat si spray-ul, sunt testate clinic si s-au dovedit a fi tratamente eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora. Indeparteaza si distrug formele vii si ouale paduchilor, prevenind pediculoza.

Produsele SantaDerm ParasiteS nu contin insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

SantaDerm ParasiteS sunt dispozitive medicale, nu contin substante chimice, nu sunt toxice si actiunea gamei se bazeaza pe efectul unor uleiuri eterice si extracte naturale 100% ale unor plante din padurile tropicale.

Samponul si spray-ul ParasiteS pot fi utilizate pentru tratamentul pediculozei si pentru a preveni infestarea cu paduchi si lindeni. Sunt recomandate pentru intreaga familie si pot fi utilizate in mod frecvent, fara risc pentru sanatate.

 

 

 

 

 Cele 3 actiuni eficiente ale gamei ParasiteS sunt :

  • Eliminarea de paduchi si lindeni prin actiunea comuna a celor 3 ingrediente active.
  • Eliminarea si distrugerea oualor provocata de extractul de Quassia amara.
  • Crearea unui mediu nefavorabil pentru prezenta paduchilor si oualor din cauza uleiurilor care actionează ca repelent. 

Cele 3 ingrediente active prezente in compozitia ParasiteS sunt:

  • Ulei de Andiroba extras din semintele de Carapa Guaianensis, o planta din jungla amazoniana, prin presare la rece, fara a utiliza solvent. Acest ulei are proprietatea de respingere a insectelor, in special a celor hematofage (care se hranesc cu sange).
  • Quassia Amara, un inhibitor de formare a chitinei, principala substanta care permite lindenilor sa adere puternic pe firele de par. Unul dintre ingredientele active ale Quassia Amara ataca exoscheletul chitinos al lindenilor si paduchilor. Aceasta actiune este suplimentara celei care duce la desprinderea cu usurinta a oualor de firele de par, determinand in final deterioarea si dizolvarea invelisului exterior al lindenilor si al paduchilor, ceea ce face imposibila continuarea dezvoltarii lor. Actiunea acestui ingredient activ este continuata apoi de catre uleiul de andiroba, care actioneaza precum un insecticid eficient, omorand atat formele vii, cat si larvele si ouale paduchilor.
  • Ulei de Neem (Melia azadirachta) are actiune de insecticid natural. Componentele prezente in uleiul extras din Neem exercita mai multe activitati biologice: de respingere a insectelor pentru a nu-si mai depune ouale, produce infertilitatea oualor, inhibarea biosintezei de chitina, inhibarea comportamentului de hranire. 

Cele mai recente cercetari efectuate de Centrul National American pentru biotehnologie pe o combinatie de ulei de andiroba si extract de Quassia Amara au aratat ca aceasta distruge ouale si asfixiaza paduchii.

Samponul si spray-ul ParasiteS nu sunt toxice, iritante si sunt biodegradabile si prietenoase cu mediul. Nu contin molecule neurotoxice, nici insecticide chimice.

In plus, cele trei ingrediente active (Ulei de Andiroba, Extract de Quassia Amara si Ulei de Neem) au proprietati calmante impotriva oricaror muscaturi, oferind astfel un remediu eficient in caz de mancarime severa.

Mai multe informatii despre aceste produse gasiti aici.