Viva Pharma a lansat game de pudre si siropuri cu extracte active naturale

Gama de pudre contine urmatoarele repere: pudra frucata, pudra mentolata si pudra antimicotica.

Pudrele, atat cele fructate cat si cele mentolate, au actiune antiperspiranta, calmeaza iritatiile cauzate de o transpiratie abundenta, antipruritica. Se aplica in zonele cunoscute a fi expuse disconfortului unei transpiratii excesive.

Pudra antimicotica este recomandata pentru ingrijirea picioarelor, avand proprietati antimicotice si antibacteriene. Reduce transpiratia si mirosul neplacut generat de degradarea bacteriana a acesteia. Are in acelasi timp rol absorbant.

Gama de siropuri contine:

Sirop Patlagina: Se utilizeaza ca adjuvant in afectiunile cailor respiratorii, tuse, dureri de gat insotite de expectoratie. Frunzele de patlagina sunt bogate in vitamina K, mucilagii si tanin, ceea ce confera produsului un efect balsamic asupra cailor respiratorii. Extractul de echinacea sustine si dezvolta rezistenta organismului. Adaosul de lumanarica, datorita continutului de saponine si mucilagii, are proprietati emoliente si expectorante in afectiunile bronhice. Ajuta la fluidifcarea si la eliminarea secretiilor bronhice.

Sirop Muguri de Pin si Brad: ajuta la relaxarea cailor respiratorii si calmeaza tusea, prin favorizarea expectoratiei. Mugurii de pin si brad, pe langa uleiurile esentiale si substante caracteristice speciei, mai contin rasini, principii amare, pinipicrozida, pinitol, coniferozida, vitamina C, flavonoizi. Mugurii de pin si de brad  sustin sanatatea si functionarea normala a sistemelor respirator si urinar, ajutand la eliminarea secretiilor bronsice, a apei si a produsilor toxici de metabolism. 

Sirop Tuse: Ajuta la fluidificarea secretiilor bronhice si favorizeaza expectoratia. Contribuie la redarea gradului de hidratare normala a mucoaselor si ajuta la eliminarea normala a aerului.

Sirop Echinacea si Propolis: Extractul de echinacea poate ajuta la intensificarea aportului de substante bioactive necesare functiilor fiziologice ale sistemului imunitar si contribuie la ameliorarea simptomatologiei unor infectii ale cailor respiratorii superioare sau ale cailor urinare. Combinatia de echinacea si propolis este sinergica, produsul contribuind la sustinerea starii de sanatate a organismului. Are un efect tonic general.

Sirop Laxativ: Perele regleaza digestia, fiind usor de digerat, chiar si pentru stomacurile mai sensibile. Au proprietati diuretice, antimicrobiene, calmante, de neutralizare a virusurilor si de fortificare a organismului. Smochinele au proprietati laxative si sunt apreciate de foarte multe persoane cu tranzit intestinal lent. Prunele fortifica sistemul nervos, combat starile de oboseala si stimuleaza tranzitul intestinal. Prin combinatia sinergica a extractelor de pere, smochine si prune, rezulta un sirop digestiv, folosit ca adjuvant in iritatii gastrointestinale, constipatie.