Viva Pharma a lansat PoxClin, nou tratament impotriva varsatului de vant

Spuma Racoritoare PoxClin® este folosita la calmarea rapida a senzatiei de iritatie, mancarime si a sensibilitatii cutanate asociate cu varsatul de vant.

Spuma Racoritoare PoxClin® contine complexul 2QR, un antibactericid patentat derivat din planta Aloe barbadensis. 2QR blocheaza bacteriile, creand o bariera fizica intre bacterii si piele. Bariera creata de 2QR previne suprainfectarea si colonizarea pielii de catre bacterii, reducand astfel riscul unei infectii bacteriene. Reducand riscul de infectie, spuma Racoritoare PoxClin® sprijina procesul natural de vindecare al pielii si ajuta la prevenirea cicatricelor posibil cauzate de scarpinat.

Cicatricile pot rezulta ca urmare a scarpinatului cauzat de infectie si mancarimea asociata. In plus, spuma racoritoare PoxClin® are un efect racoritor imediat asupra pielii. Actiunea racoritoare este rezultatul evaporarii spumei pe piele, accelerata de polidocanolul incorporat in produs. Efectul de racire ajuta la ameliorarea senzatiei de mancarime si a iritatiei, reducand astfel impulsul de scarpinare a veziculelor si prevenind lezarea suplimentara a pielii.
Spuma Racoritoare PoxClin® nu contine nicio substanta chimica nociva si poate fi folosita pe pielea copiilor. Nu exista nici un efect advers cunoscut asociat cu folosirea spumei racoritoare PoxClin®.