Viva Pharma a lansat Wortie, un nou tratament pentru indepartarea negilor (verucilor)

Wortie este un tratament prin “inghetare” al verucilor vulgare si verucilor plantare, usor de folosit si care functioneaza pe baza principiului crioterapiei utilizata de medici.

Verucile vulgare si verucile plantare sunt mici excrescente pe piele cauzate de papilloma virus (HPV).

Verucile vulgare se formeaza deseori pe degetele de la mana sau pe dosul palmei, genunchi si coate. Puteti recunoaste veruca vulgara dupa aspectul ei “ca de conopida”. Papilloma virusul, extrem de contagios, poate fi transmis de la persoana la persoana si de la o zona o corpului la alta prin contactul direct cu zona infectata.

Verucile plantare sunt similare celor vulgare, dar apar doar pe talpa piciorului sau sub degetele de la picioare. De obicei dureroase, ele arata asemeni unui inel alb pe piele, cu punctulete negre in centru. Verucile plantare sunt si ele contagioase si pot fi transmise unei alte persoane prin contactul cu o suprafata umeda cum este, de exemplu, podeaua.

Wortie ingheata cu precizie veruca vulgara sau pe cea plantara gratie aplicatorului sau unic. Forma rotunjita a aplicatorului Wortie permite o aplicare precisa, limitata la suprafata verucii vulgare sau verucii plantare, astfel evitandu-se contactul cu pielea sanatoasa din jur si rezultand o aplicare mai putin dureroasa.

Aplicatorul de mare precizie:

  • Tinteste doar veruca vulgara sau plantara;
  • Furnizeaza cel mai bun efect de inghetare*;
  • Nu exista contact direct intre gaz si piele.

Puterea de inghetare a lui Wortie a fost comparata cu o serie de alte produse care functioneaza pe baza crioterapiei. Dupa cum se poate vedea in imaginile si graficul* de mai jos, niciun alt produs care functioneaza pe baza crioterapiei nu functioneaza la fel de eficient ca Wortie.


Precizia de inghetare

freeze